Головна » 2018 » Січень » 16 » Зустрічаємо сніжинки-книгоновинки!
14:44
Зустрічаємо сніжинки-книгоновинки!

У нас чудова новина: з задоволенням запрошуємо наших читачів до бібліотеки на чудовий снігопад книжкових новинок 2018 року! До Вашої уваги пропонуються:

3+

 

  Касдепке Г. Обережно! - Х.: ВД "Школа", 2017. - 64 с.

У книзі зібрано все, що має знати дитина, щоб безпечно бавитися вдома. Вперше українською мовою! Мабуть, найбільше нещасних випадків трапляється з дітьми у власних домівках. Тому треба застерегти їх від загроз. Гострі предмети, гарячі рідини, отруйні речовини — все це може бути небезпечним. Але зауважте: «застерегти» — не означає «налякати»! Отож давайте говорити з дітьми, жартувати, сміятися і читати цю книжку.

 

 

 

 

  Стельмах Б. Птахи співають українською. - Львів: Свічадо, 2015. - 48 с.

Чи ви прислухалися, якою мовою тьохкає соловейко, а якою курликають журавлі!?.. Цю пташину мову добре вивчив відомий український поет Богдан Стельмах. І навіть написав про це чудові вірші, які обов’язково сподобаються дошкільнятам та дітям молодшого шкільного віку.

 

 

 

 

 

6+

Касдепке Г. Знайомтесь: детектив Нишпорка. - Х.: ВД "Школа", 2016. - 144 с.

Запрошуємо Вас познайомитися з двома повістями відомого польського фантазера, мрійника і популярного письменника Ґжеґожа Касдепке в новому сучасному перекладі: «Знайомтесь: детектив Нишпорка. Нові клопоти детектива Нишпорки». Бажаєте навчитися логічно мислити, робити висновки та розгадувати цікаві загадки? Тоді ласкаво просимо до детективної агенції «Рожеві окуляри», де ви маєте унікальний шанс познайомитися з кумедним диваком детективом Нишпоркою. Пліч-о-пліч із ним юні читачі дізнаються, де поділися шкарпетки з дельфінами та хто зламав повітряного змія. А коли на п’яти наступає підступний конкурент — детектив Мертвяк з детективної агенції «Чорнокнижник», пригоди стають ще більш захопливими.

 

 

 

 

 

Серія "Дивовижні пригоди в лісовій школі" Всеволода Нестайка

До Вашої уваги серія книжок про пригоди в лісовій школі, розповідається про веселих, дотепних учнів спеціалізованої музичної лісової школи з ведмежою мовою викладання — зайчика, їжачка та їхніх однокласників. Легку, життєрадісну, сповнену доброго гумору оповідь із задоволенням прочитають діти молодшого та середнього шкільного віку.

 

Чеповецький Ю. Веселі пригоди Мицика і Кицика. - Х.: ВД "Школа", 2017. - 160 с.

До уваги юних читачів пропонується книжка відомого дитячого письменника Ю. Чеповецького про неймовірні та веселі пригоди мишенятка Мицика та його друга кота Кицика. Книга яскраво проілюстрована малюнками, розглянувши які посміхнеться і дитина, і дорослий. Видання доповнено цікавинками, віршами, лічилками, загадками і фокусами.

 

 

 

 

 

 

11+

Комплект з трьох книжок Стівена та Люсі Гокінґів

Геніальний фізик Стівен Гокінґ разом із донькою Люсі запрошують тебе, любий читачу, у неймовірну мандрівку Всесвітом… Ти дізнаєшся, чому не варто стрибати на кометі, коли вона мчить крізь космічний простір, що таке чорні дірки, чи пощастить нам колись познайомитися з прибульцями, які зоряні системи називають потрійними, що таке адронний колайдер та інші найцікавіші загадки Всесвіту. Це не лише захоплива історія про дружбу, космічні мандри та шкільні перипетії, а й неймовірна оповідь про те, як влаштований світ, у якому ми живемо.

З рецензіями на книги можливо ознайомитися за наступними посиланнями:

1. https://starylev.com.ua/club/article/dzhordzh-i-tayemnyy-klyuch-do-vsesvitu-vryatuvaty-svit-mozhe-kozhen

2. https://starylev.com.ua/club/article/vyvchyty-fizyku-pidkoryty-kosmos-vryatuvaty-zemlyu

 

Грьонтведт Н.Е. Абсолютно не цілована: повість. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2017. - 320 с.

Це книжка норвезької письменниці Ніни Елізабет Ґрьонтведт, написана у формі щоденника дівчинки-підлітка, який авторка сама й проілюструвала. Героїня Уда Андреа Стоккгейм – вже знайома українським читачам за книгою «Привіт, це я!» – знову пише про себе, свою найближчу подругу Геллє, молодшу сестричку Ерле, тата й маму, шкільних друзів. І… про свої перші закоханості. Словом, про всі-всі найпотаємніші таємниці, про які можна писати в чудовому новенькому записнику-щоденнику, який замикається на ключик.

Категорія: Книгоновинки | Переглядів: 586 | Додав: Автор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: