Головна » 2017 » Березень » 29 » Допомога бібліотеці.
13:20
Допомога бібліотеці.

В 1984 році бібліотека відкрила свої двері для читачів ІІІ Шевченківського  мікрорайону. За 33 роки тисячі дітей і дорослих переступили поріг  бібліотеки.  Працівники бібліотеки завжди радо зустрічали своїх користувачів, старанно готувались до зустрічі з ними: поповняли свої фонди, міняли інтер'єр, оновлювали меблі, отримували комп'ютери. В тому, що в бібліотеці з'являлись, як гриби після дощу, телевізор, магнітофон, фотокамера, відеопроектор, великий екран і багато різного приладдя,  потрібного  для роботи,  велика заслуга департаменту культури та туризму  та депутатського корпусу Запорізької міської ради.

Тільки в цьому році від депутатів міської ради Зайцева В.О. та Клець І.М. бібліотека одержала гроші на придбання  вікон та лінолеуму в розмірі 11 тисяч гривень.

Без такої великої допомоги бібліотека не мала б такого привабливого вигляду, який  сприяє  залученню  користувачів до бібліотеки.

Працівники бібліотеки та її читачі щиро дякують  благодійникам за надану допомогу і мають надію на подальшу плідну співпрацю. 

 

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 576 | Додав: Автор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0