Головна » 2019 » Травень » 15 » Родинне свято "Все починається з сім'ї"
10:39
Родинне свято "Все починається з сім'ї"

Сім’я, родина, рід –

Які слова святі.

Вони потрібні кожному в житті.

Якщо зміцніє хоч одна родина-

Міцніша стане наша Україна. 

Мати й батько - найрідніші, найближчі кожному з нас люди. Вони нам дарують життя. Вони вчать нас правил життя між людей, оживляють наш розум, вкладають у наші вуста добрі слова. І перше слово, що вимовляє дитина – це слово «мама». Слід згадати та віддати шану, як у народі кажуть, голові сім’ї – батькові. Справді, батько – господар у домі. Роль батька в сім’ї неоціненна. Він суворий і вимогливий. Його любов до дітей стримана і врівноважена.

Наша родина – це не тільки мама й тато. Що то за родина, в якій немає старійшин роду, тобто бабусь і дідусів! Бабуся – берегиня роду, невгамовна трудівниця, її руки не знають спочину ніде і ніколи.Ми всі – український народ, який складається з родин – малих і великих, дружних і працьовитих. Родина – це не тільки рідні, родичі. Це і наш клас, і наша школа, і весь народ український. Родина до родини – народ. А щоб нашому українському роду не було переводу, потрібно берегти його, шанувати. 

Свято  проведено в бібліотеці з учнями 2-в класу ліцею №34, на якому були присутні і  іх  батьки. Учасники заходу  залишали бібліотеку з хорошим настроєм, дякували бібліотекарям за чудове свято, фотографувались.

 

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 480 | Додав: Автор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: